Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers


Lilypie First Birthday tickers


Friday, June 3, 2011

survey harga oven


so into baking now.. mmg suke baking tp sejak usaha menajamkn skill ni.. makin menjadi2.. siap dh jd regular customer kt kedai barang2 kek Bakewell, Yumi n Bagus.. ni tgh survey2 harga oven elektrik plk.. oven yg kat rumah ni xde problem.. sihat walafiat.. cuma TUAN oven je yg nak carik oven besar skit kapasiti nya.. mungkin yg 30 liter ke atas.. dengan harga yg berpatutan..

so far ni yg sy jumpa

  • elba 30 liter
  1. rm229 cresdo.com

  • faber 32 liter
  1. rm283 hlk2u.com

  • elba 35 liter
  1. rm260 carrefour
  2. rm229 tesco
  3. rm299 cresdo.com
  4. rm299 letrikwenghing.com

  • cornell 35 liter
  1. rm299 carrefour wangsa maju
  2. rm345 jusco AU2

  • khind 35 liter
  1. rm249 tesco

  • faber 40 liter
  1. rm377 hlk2u.com

  • cornell 42 liter
  1. rm339 jusco AU2

  • pensonic 42 liter
  1. rm329 imal.com
  2. rm279 jusco AU2

  • elba 42 liter
  1. rm369 cresdo.com
  2. rm388 letrikwenghing.com (harga sama utk elba 50 liter)

  • hesstar 50 liter
  1. rm350 hlk2u.com


sy skrg ni guna jenama hesstar.. setakat ni mmg puas hati.. kek ke biskut ke cupcakes ke lasagna ke lamb chop ke.. semua menjadi.. xde masalah.. cuma yg ni 18 liter.. klu nk buat cupcakes tu byk batch nk bakar.. jenuh tunggu.. n klu pyrex size besar2 atau bentuk ovul tu x muat.. klu mkn utk 2 or 3 org xde hal.. keluarga sy besar.. klu lasagna tray 10"x10" tu x cukup la..


4 comments:

  1. waahhh..kita pun nak beli oven besar skit
    dlm rm400 gak kan..
    bonus..ohh..bonus

    ReplyDelete
  2. a ahh nak beli juga oven...tapi tula harga ni area mane eh? saya di jb

    ReplyDelete
  3. asalamualaikum
    boleh beri tunjuk ajar nak guna oven ni

    ReplyDelete
  4. thanks kak sbb sharing.. sbb sy mmg tgh nk cr oven ni... thanks so much

    ReplyDelete